39,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Miltä musta tuntuu?
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 1. painos, 2012
  • ISBN 978-952-451-570-2
  • 257 sivua
  • Sidottu

Anna-Liisa Lämsä (toim.)

Miltä musta tuntuu?

Masennus ja siitä toipuminen

Tässä kirjassa on kyse matkasta, joka etenee masennuksen tummista syövereistä toipumiseen. Kyse on samalla myös kuntoutujien ja ammattilaisten kokemustiedon kautta rakentuneesta työskentelymallista ja työvälineistöstä. Niiden avulla kuntoutujat voivat löytää kykynsä kasata elämänsä sirpaleet kokonaisuudeksi. Työntekijät puolestaan saavat välineitä, joiden avulla he pystyvät auttamaan kuntoutujia heidän yksilölliset tarpeensa huomioivan kuntoutumismatkan rakentamisessa.

Matkan aikana opitaan ymmärtämään, mitkä asiat ovat keskeisiä mielenterveyskuntoutuksessa ja mitä tukea asiakkaat kaipaavat missäkin vaiheessa.

Kirja on jatkoa Anna-Liisa Lämsän aiemmin toimittamilleteoksille Mun on paha olla — Näkökulmia lasten ja nuorten psyykkiseen hyvinvointiin ja Mieli maasta — Masentuneen nuoren kohtaaminen ja tukeminen. Tällä kertaa tarkastellaan aikuisten masennusta ja siitä toipumista. Yksi kirjaan kokemuksiaan kertonut kuntoutuja on Katja Lemberg:

”Olen halunnut tuoda julki omat kasvukohtani näyttääkseni, mistä parantumisessani on ollut kyse. Ettei kuntoutuminen ole mystistä, vaan systemaattista muutosta, työtä itseni kanssa ja itseni sisällä. Sen avulla olen pyrkinyt ymmärtämään asioita ja opetellut itselleni hyväksi olevia tapoja toimia.”

 1. painos, 2012 ISBN 978-952-451-570-2 257 sivua Sidottu

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Jaana Haapasalo

Kriminaalipsykologia

Maaretta Tukiainen

Hyvän mielen vuosi (pinkki)

Lotta Uusitalo-Malmivaara - Kaisa Vuorinen

Huomaa hyvä! -toimintakortit

Maaretta Tukiainen

Hyvän mielen taidot

Annarilla Ahtola (toim.)

Psyykkinen hyvinvointi ja oppiminen

Eija Raatikainen

Lujita luottamusta

Elina Välimäki

Ei unohdu koskaan

Maaretta Tukiainen

Hyvän mielen taidot + Hyvän mielen kortit -paketti