65,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Jumppaa junnuille
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 1. painos, 2014
  • ISBN 978-952-451-627-3
  • kortit
  • 80 korttia + vihko

Anne ÖsterbergNina Kuusela

Jumppaa junnuille

Karkeamotoristen harjoitusten tehtäväkortit

Lapsen pitää saada harjoitella ja kokeilla motorisia taitojaan monipuolisesti erilaisissa ympäristöissä sekä nauttia hengästyttävästä liikunnasta. Näiden heti käyttövalmiiden korttien avulla voi pieniä liikunnallisia välipaloja sujauttaa päivän puuhiin helposti ja hauskasti. Ne tukevat paitsi lapsen karkeamotorista kehitystä myös lapsen itsetunnon, minäkuvan ja oppimisvalmiuksien kehitystä, rohkaisevat yhteistoimintaan ja rentouttavat.

Korttisarjojen avulla harjoitellaan oman kehon hahmottamista ja hallintaa, perusliikuntataitoja sekä kasvatetaan ryhmän me-henkeä ja vuorovaikutustaitoja hauskojen temppuilujen myötä. Energiset kuvat houkuttelevat toimimaan, ja runojen ja arvoitusten avulla tuetaan samalla lapsen kielellistä kehitystä. Mukana olevassa vihkosessa annetaan vinkkejä korttien monipuoliseen käyttöön ja rohkaistaan keksimään itse uusia sovelluksia. Kortit soveltuvat erityisesti varhaiskasvatukseen ja alkuopetukseen.

Jumppaa junnuille -korttipakan ansiosta liikunta on mukavaa ja motivoivaa yhdessä tekemistä, johon kaikki voivat osallistua omien taitojensa mukaan!


"Näppärä kokonaisuus, jota on helppo käyttää ja jonka taustalta löytyy selkeä pedagoginen näkemys. Monipuoliset harjoitukset sopivat monenikäiselle ja -tasoiselle oppijalle varhaiskasvatuksesta alkuopetukseen.

Heti käyttövalmiit kortit ja vinkkivihkosen laajuus lisäävät käyttömahdollisuuksia ja antavat rohkeutta kehittää uusia ideoita koko ryhmälle, pienryhmiin tai yksilöllisiin opetustuokioihin. Viittaukset "tuttuihin juttuihin" palauttavat mieliin jo unohtuneita tapoja tukea lapsen motorista kehitystä.

Toiminnallisia kortteja voi käyttää välipaloina oppitunnin sisällä, aamunavauksissa, ryhmäyttämisvaiheessa, kiertopiste- ja parityöskentelyssä tai vaikka eri oppiaineita integroitaessa. Sarjat ovat sisällöllisesti laajoja, joten ne jaksavat kiinnostaa kauan ja tuovat lisää valinnanvaraa. Runomittaan kirjoitetut, hauskat toimintaohjeet ja arvoitukset kehittävät lapsen auditiivista hahmottamiskykyä ja houkuttelevat kokeilemaan. Lisäksi pakkauksen havainnointilomaketta on nopea käyttää ja sitä on helppo käyttää suunnittelutyön apuna."


Kirsi Vaskelainen, erityisopettaja, Turku

  • 1. painos, 2014
  • ISBN 978-952-451-627-3
  • kortit
  • 80 korttia + vihko

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Isto Ruoppila - Eeva Hujala - Kirsti Karila - Jarmo...

Varhaiskasvatuksen tutkimusmenetelmiä

Avril McDonald

Jukka Hukka ja Iso Hukka

Kirsi Liuska - Tiina Turunen

Häijyherneitä ja lempeyslientä

Merja Tompuri

Tartu toimeen

Päivi Hamarus - Pekka Kanervio - Laila Landén - Seppo...

Huuto!

Mari Parikka-Nihti - Liisa Suomela

Iloa ja ihmettelyä

Hannele Cantell (toim.)

Näin rakennat monialaisia oppimiskokonaisuuksia

Reija Salovaara - Tiina Honkonen

Rakenna hyvä luokkahenki