59,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Johtamisen psykologia
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 1. painos, 2012
  • ISBN 978-952-451-568-9
  • 243 sivua
  • Sidottu

Juha PerttulaAntti Syväjärvi (toim.)

Johtamisen psykologia

Ihmisten johtaminen muuttuvassa työelämässä

Johtamisen psykologia on ensimmäinen suomenkielinen johtamisen ja psykologian tietoperustaa systemaattisesti yhdistävä teos.
Kirjan keskiössä on ihminen työyhteisöissä ja ihmisten johtajana. Ihmisten johtaminen nähdään ihmiset huomioivana vuorovaikutustyönä.

Kirja tuottaa paljon kaivattua hyödyllistä tietoa siitä, miten ihmiset toimivat työyhteisössä ja miten ihmisiä työyhteisöissä johdetaan. Se antaa selkeää ja tutkimuksellisesti perusteltua tietoa johtamisen psykologisiin kysymyksiin, jotka usein ohitetaan työelämän ”pehmeinä laatutekijöinä”, joita ei voida
analyyttisesti selittää eikä mitata. Käytännön työelämässä juuri nämä tekijät ovat keskeisiä sekä työn tuottavuudelle että ihmisten työvoinnille.

Kirja luo edellytyksiä tehdä johtamisesta työtä, joka synnyttää tyytyväisiä ja onnellisia ja samalla tehokkaita ja tarkoituksenmukaisesti toimivia työyhteisöjä. Kirja tarjoaa alan opiskelijoiden ohella myös ammattijohtajille ja esimiehille tuoreita näkökulmia ihmisten ja työyhteisöjen johtamiseen.

Juha Perttula ja Antti Syväjärven lisäksi kirjoittajina ovat Mikael Jungner, Marko Kesti, Ilpo Laitinen, Leena Paasivaara, Ville Pietiläinen, Jari Stenvall, Virpi Tökkäri ja Hanna Vakkala.

 1. painos, 2012 ISBN 978-952-451-568-9 243 sivua Sidottu

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Jaana Kivinummi - Saija Alatupa

Kun ei suju

Timo Saloviita (toim.)

Samanaikaisopetus

Vesa Paavola

Työpaikan ikuiset myytit

Anu Hakonen - Minna Nylander (toim.)

Palkitseminen ihmisten johtamisessa

Lauri Sundell

Työkaverina pelko

Aini-Kristiina Jäppinen

Onnistu yhdessä!

Sari Rissanen - Sirkka Sinkkonen

Hoivayrittäjyys

Timo Kettunen

Uuteen kouluun