29,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Pikkumulperi ja pienet suuret tarinat
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-854-3
  • Sidottu, 83 sivua

Kirsi Sjöblom

Pikkumulperi ja pienet suuret tarinat

Mindfulness-satuja ja -harjoituksia

Suuri valonheitin syttyi, ja sen valokeila nousi korkealle ylös katonrajaan. Säihkyvään kullanhohtoiseen pukuun pukeutunut trapetsitaiteilija tuli näkyviin ja loikkasi köysien varaan. Hän tanssi ilmassa niin sulavasti ja eloisasti, että hän näytti aivan huntupyrstöiseltä kultakalalta, joka uiskenteli kirkkaassa maljassaan. Hän oli niin vahva ja rohkea, että melkein unohdin pelätä hänen putoavan.

Tämä kirja kertoo Pikkumulperista ja tarinoista, jotka ovat sekä pikkiriikkisen pieniä että suunnattoman suuria. Kirjassa tutustut Pikkumulperin esivanhempiin, jotka asuivat villin meren rannalla. Pääset tapaamaan myös pilvilaiva Burbiotin, ystävälliset kilpikonnat ja tilliäiset. Etpä arvaakaan, mitä yhden tilliäisen hatusta kasvaa! Kaikkein värikkäin tarina liittyy sirkukseen, jossa trapetsitaiteilijan tanssi lumoaa koko sirkusteltan ja aika tuntuu pysähtyvän.

Kirjan kiehtovasti kuvitettujen kertomusten kautta päätyy myös tutkimusmatkalle omaan itseensä. Suuntautuvatpa matkat kauas tai aivan lähelle, seikkailu on läsnä joka ikinen päivä, kun avautuu sille, mitä kaikkea juuri tässä hetkessä tapahtuu. Tarinoihin liittyvien mindfulness-harjoitusten avulla tutkimusmatkaa voi viedä entistäkin pidemmälle.

Kirja sisältää myös harjoituksia tukevia äänitteitä! Kirjassa on linkki verkkosivulle, josta äänitteet ovat kuunneltavissa.

Kirsi Sjöblom on psykologi, väitöskirjatutkija, aineenopettaja sekä jooga- ja meditaatio-ohjaaja. Aiemmin hän on työskennellyt lastenpsykiatrian piirissä ja muun muassa ohjannut lasten tunnetaitoryhmiä.

Kuvittaja: Milja Laine

  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-854-3
  • Sidottu, 83 sivua

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Aistiseikkailu-juliste

Eliisa Nyström

Tassun toimintakortit

Elina Pulli

Loruloikkia

Eliisa Nyström

Tassun toimintakortit

Sanna Leena Saarinen

Aistiseikkailu 3 -kirja

Laura Repo

Pienet lapset ja kiusaamisen ehkäisy

Anuliisa Lahtinen - Jarkko Rantanen

Tunnetaidot opetustyössä

Kirsi Rehunen

Tiedeleikkejä pikkututkijoille