35,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Unelmatyöskentely
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 1. painos, 2008
  • ISBN 978-952-451-213-8
  • 175 sivua
  • Nidottu

Marja Leena Toukonen

Unelmatyöskentely

Ote omanlaiseen elämään

Miksi jotkut pystyvät toteuttamaan uskomattomalta vaikuttavia unelmia, kun suurimmalta osalta ihmisiä puuttuu kyky saavuttaa edes pienimpiä ja arkipäiväisimpiä haaveita?

Onnellinen on se, jolla on unelma, mutta myös se, joka etsii unelmaansa. Tässä kirjassa ei kerrota onnelliseksi tulemisesta, vaan unelmien löytämisestä ja niiden toteuttamisesta. Unelmat ja arki eivät ole toistensa vastakohtia, vaan unelmilla rakennetaan tietä toisenlaiseen ja antoisampaan arkeen kuin se, mitä ehkä juuri nyt eletään. Tässä kirjassa puhutaan paljon vastuusta: vastuun ottamisesta itsestään ja vastuun kantamisesta. Se tarkoittaa myös kykyä tehdä omaa elämäänsä koskevia päätöksiä, joskus vaikeitakin.

Tämä kirja kertoo, kuinka unelman toteuttamisessa lopulta on kyse siitä, miten itse kukin kykenee ja haluaa muuttaa olosuhteitaan, raivata tietä paremmalle elämälle. Kirjan monet tehtävät opastavat tien kohti jokaisen lukijan omia tavoitteita — omassa tahdissaan.

Kirjaan liittyy myös Omat unelmani -tehtäväkirja, joka on tehty helpottamaan lukijan omaa unelmatyöskentelyä. Tehtäväkirjan voit tilata hintaan 8 euroa.

 1. painos, 2008 ISBN 978-952-451-213-8 175 sivua Nidottu