52,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Valmentaminen salibandyssä
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 1. painos, 2013
  • ISBN 978-952-451-581-8
  • 402 sivua
  • Nidottu

Seppo PulkkinenJyri KorsmanJouko Mustonen

Valmentaminen salibandyssä

 

Salibandyvalmentajaan kohdistuu jatkuvia odotuksia monesta suunnasta. Valmentajan tulisi olla samanaikaisesti niin ohjaaja, motivoija, strategi kuin kasvattajakin. Lisäksi hänen pitäisi pystyä samalla kehittämään pelaajia, saavuttamaan joukkueelle asetetut tulostavoitteet sekä täyttämään seuran, vanhempien ja yhteistyökumppaneiden odotukset.

Valmentajan avuksi on ilmestynyt Valmentaminen salibandyssä -kirja, jonka monipuolinen sisältö, havainnolliset kuviot sekä hyödylliset muistilistat ja lomakkeet tekevät teoksesta käytännöllisen
käsikirjan, jonka avulla valmentaja voi kehittää osaamistaan yhä uudelleen. Runsaasti kokemusta valmennustyöstä omaavat kirjoittajat Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen, hänen työparinsa Jyri Korsman Happeen valmennustiimistä ja liikunnanopettaja Jouko Mustonen antavat kirjassa oman tietämyksensä eri ikäisten parissa ja eri sarjatasoilla toimivien valmentajien ja sellaisiksi aikovien käyttöön.

Kirjassa tarkastellaan muun muassa valmennustiimin ja joukkueen rakentamista, pelaajien motivointia ja roolittamista sekä joukkuehengen merkitystä. Kirjoittajat tarjoavat ohjeita valmennuksen ja harjoittelun suunnitteluun niin vuositasolla kuin yksittäisellä harjoituskerrallakin. Lisäksi he käsittelevät monipuolisesti joukkuetaktiikkaa, kuten suunnanmuutos-, hyökkäys-, puolustus- ja erikoistilannepelaamista, sekä peliin valmistautumista.

Petteri Nykyn kommentit kirjasta:


”Menestyäkseen tämän päivän urheilumaailmassa on valmentajan tunnettava koko valmennuksen kirjo. Pelkkä lajituntemus ei enää riitä, vaan häneltä vaaditaan kokonaisvaltaisen valmennuksen ymmärtämistä, sitä paljon puhuttua ison kuvan näkemistä. Tähän teokseen on rakennettu loistavasti nykyaikaiseen valmentamiseen liittyvä kokonaisuus. Kirja huomioi yksilön, joukkueen, seuran ja pelilliseen onnistumiseen vaadittavan joukkuetaktiikan sekä harjoittelun suunnittelun ja ohjelmoinnin. Hyvät käytännön esimerkit tekevät kirjasta elämänmakuisen tarinan. Toimiva kokonaisuus. Suosittelen.”

 1. painos, 2013 ISBN 978-952-451-581-8 402 sivua Nidottu

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Merja Tompuri

Tartu toimeen

Leena Ståhlberg

Pienryhmäohjaajan opas

Sanna Leena Saarinen

Aistiseikkailu 2 -kirja ja -kortit

Sirpa Eskelä-Haapanen - Marja Hannula - Marja Lepola

Puhe pulppuamaan!

Leonie Hohenthal-Antin

Muistellaan

Sanna Leena Saarinen

Aistiseikkailu 1-3 -paketti

Reija Suntio

Kesytä jännitys

Emilia Ojala

Kilpikonnan keinahdus