26,00 €

(norm. 35,00 €)

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Tuhat ja yksi tarinaa -peli ja -vinkkivihko opettajille
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • Kustantaja: Kumma ja Funtor Oy
  • 2020
  • peli

Tuhat ja yksi tarinaa -peli ja -vinkkivihko opettajille

 

Giulia Orecchia
Tuhat ja yksi tarinaa -peli


Tässä pelissä ei ole voittajia, vaan sitä kuljettaa eteenpäin mielikuvituksen voima!

Materiaalien avulla voidaan luoda tuhansia tarinoita mistä tahansa aiheesta. Tarinan voi kirjoittaa, näytellä tai kertoa, tai se voi olla maalaus, jota jokainen jatkaa vuorollaan. Ei ole olemassa rajattua aikaa, ei oikeita tai vääriä vastauksia eikä etenkään huonoja tarinoita.

Pelien tarkoituksena on saada mielikuvitus laukkaamaan ja luovuus heräämään. Pelit edistävät myös yhteistyötaitoja, toisten ymmärtämistä sekä kuuntelu- ja kerrontataitoja.

Pelimateriaali sisältää kaksi pelilautaa, kuvakortteja, pelimerkit ja ohjevihkon. Ohjevihkossa on vinkkejä, kuinka materiaaleja voi käyttää. Uusia ideoita materiaalien käyttöön voi keksiä rajattomasti itse ja lasten kanssa!

Alkuperäisteos: Le mille e una storia — Giochi per immaginare e raccontare

Sari Salo
Tuhat ja yksi tarinaa -pelin vinkkivihko opettajille

Opettajien vinkkivihko antaa lisäideoita Tuhat ja yksi tarinaa -pelin hyödyntämiseen oppilaiden kanssa. Vihkossa on 20 vinkkiä äidinkielen, vieraiden kielten ja matematiikan opiskeluun pelin avulla. Ideat on luonut palkittu luokanopettaja Sari Salo, joka on tunnettu huippusuosituista Digihiki- ja Peppu irti penkistä -kirjoistaan. Salo on jo vuosia auttanut opettajia sosiaalisessa mediassa jakamalla kekseliäitä vinkkejään innostavampaan oppimiseen. Lisäksi hän on suosittu toiminnallisten menetelmien kouluttaja.

  • Kustantaja: Kumma ja Funtor Oy
  • 2020
  • peli