50,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Oppilaan oikeudet ja vanhempien vastuu
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 3. painos, 2012
  • ISBN 978-952-451-523-8
  • Nidottu, 516 sivua
  • Opetus 2000

Nina Lahtinen

Oppilaan oikeudet ja vanhempien vastuu

 

"Niiden yli kahdenkymmenen vuoden aikana kun on olen työskennellyt koulun parissa kaipasin itse usein sitä, että olisin voinut suositella apua tarvitseville opasta, joka heitä tukee siinä epävarmuudessa lapsensa koulun käyntiä koskien sen lisäksi, että heitä kussakin yksittäistapauksessa erikseen neuvoin ja ohjasin." Nina Lahtinen, kehittämispäällikkö, OAJ

Miten haen muutosta opetuksen järjestäjän tekemään lastani koskevaan rangaistukseen? Miten lapseni ikä- ja kehitystason mukainen opetus turvataan? Entä kuinka haetaan lapseni haluamaan kouluun? Miten anotaan koulukuljetusta?

Muun muassa näihin kysymyksiin selviää vastaus tästä jokaisen koulua käyvän lapsen ja nuoren vastuita ja oikeuksia käsittelevästä kirjasta. Teoksessa käydään läpi peruskouluun liittyvät asiat oppilaan näkökulmasta ja ohjataan käsikirjan tavoin eteen tulevissa koulunkäyntiin liittyvissä päätöstilanteissa.

Kirja on oppilaan oikeuden takaaja, sillä se ohjaa huoltajia rakentavaan ja tulokselliseen yhteistyöhön lapsen opettajan ja koulun kanssa. Se tuo esiin oppilaan lakisääteiset oikeudet ja velvollisuudet ja havainnollistaa teemoja oikeustapausten avulla realistisen käsityksen saamiseksi. Kirja on tarkoitettu oppilaiden huoltajien lisäksi opettajaksi opiskeleville ja opettajana jo työskenteleville.

  • 3. painos, 2012
  • ISBN 978-952-451-523-8
  • Nidottu, 516 sivua
  • Opetus 2000

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Timo Saloviita (toim.)

Meidän koulu

Katariina Stenberg

Riittävän hyvä opettaja

Riitta Huovila - Tiia Hintsa - Johanna Säilä - Riitt...

Kirja käsityöstä

Tuuli Tiainen - Virve Välimäki

Lukuja liikkuen, tavuja touhuten

Juli-Anna Aerila - Merja Kauppinen

Sytytä lukukipinä

Aki Luostarinen - Iida-Maria Peltomaa

Reseptit OPSin käyttöön

Sari Salo

Digihiki

Juho Norrena (toim.)

Ryhmä oppimaan!