37,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Lillin liikuntatarinat
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-884-0
  • 147 sivua
  • Nidottu

Satu-Maria Ruotsalainen

Lillin liikuntatarinat

 

Lilli on innokas ja utelias minipossu. Lilli rakastaa liikkumista ja innostuu mukaansatempaavista tarinoista. Lillin seurassa hyppäät mielikuvituksellisten tarinoiden maailmaan, jossa liikut niin peikkometsässä, avaruuslennolla kuin meriseikkailussa. Pääset myös vetämään kaveria lakanareessä ja laukkaamaan sanomalehtikeppihevosella.

Lillin liikuntatarinoita voi toteuttaa niin sisällä kuin ulkona, eri liikkumisympäristöissä ja vaihtuvien vuodenaikojen mukaisesti. Erilaiset välineet tuovat hauskuutta ja vaihtelua liikkumiseen. Niitä voi myös luoda itse. Kirjan selkeiden toimintaohjeiden avulla arjen tavarat muuttuvat liikuntavälineiksi helposti yhdessä lasten kanssa.

Kirjan harjoitteiden tavoite on tuottaa liikunnan iloa ja innostusta. Ne kehittävät myös perusliikuntataitoja ja samalla ketteryys, nopeus ja tasapaino saavat harjoitusta. Välineiden käsittely edistää aistien yhteistoimintaa sekä silmien, käsien ja jalkojen yhteistyöskentelyä.
Kirjan harjoitteet sopivat alle kouluikäisille lapsille, ja niitä voi soveltaa perheliikunnassakin. Harjoitteista on helppo toteuttaa myös yksittäisiä leikkejä. Kirjassa on jätetty tilaa lasten luovuudelle ja osallisuudelle, omille ideoille ja toiminnallisille ratkaisuille.


Satu-Maria Ruotsalainen on kokenut lasten liikunnan kouluttaja, pitkän linjan liikunnanohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja mindfulness-ohjaaja. Hänelle tärkeintä on mahdollistaa lapselle liikkumisen iloa joka päivä.

Kuvittaja: Ina Majaniemi

 1. painos, 2019 ISBN 978-952-451-884-0 147 sivua Nidottu

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Minna Kovanen - Pirkko Valkonen

Käsityön taito

Kari Penttilä

Ideoi ja onnistu!

Sari Salo

Digihiki

Seppo Pulkkinen - Jyri Korsman - Jouko Mustonen

Valmentaminen salibandyssä

Anne Österberg - Nina Kuusela

Näppärät näpit

Sirkku Myllyntausta - Sara Routarinne

Sanahanat auki!

Kirsi Rehunen

Tiedeleikkejä pikkututkijoille

Tuuli Tiainen - Virve Välimäki

Lukuja liikkuen, tavuja touhuten