48,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Varhaiskasvatuksen käsikirja
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 4. uud. painos, 2017
  • ISBN 978-952-451-785-0
  • 375 sivua
  • Sidottu

Eeva HujalaLeena Turja (toim.)

Varhaiskasvatuksen käsikirja

 

Varhaiskasvatuksen käsikirja on ensimmäinen laaja kokoomateos, jossa esitellään keskeinen osaaminen varhaiskasvatuksen kehittämisen perustaksi. Kirjassa annetaan välineitä viedä varhaiskasvatussuunnitelmat käytännön työhön. Uudistetun painoksen sisältö on päivitetty vastaamaan sekä uusittua varhaiskasvatuslakia että uusimpia varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetuksen opetussuunnitelman perusteita.

Kirjan artikkelit käsittelevät lapsen kehitystä ja oppimista sekä varhaispedagogiikan lähtökohtia. Asiantuntijat kertovat lasten taiteellisesta toiminnasta, musiikin maailmasta, liikunnasta, eettisistä ja uskonnollisista kysymyksistä, matemaattisesta ajattelusta sekä ympäristöön suuntautuvasta tutkivasta toiminnasta. Lasten moninaisuuden huomioon ottaminen ja tasa-arvoisuuden toteutuminen tuodaan myös esiin. Lisäksi kirjassa tarkastellaan varhaiskasvatustoimintaa kokonaisuutena laadun, johtajuuden sekä työyhteisön ja työn kehittämisen näkökulmista.

Monipuolinen teos on suunnattu niin varhaiskasvatustyötä tekeville kuin alaa opiskeleville. Se soveltuu myös lasten vanhempien sekä muiden lasten elämästä ja toiminnasta kiinnostuneiden luettavaksi.

 4. uud. painos, 2017 ISBN 978-952-451-785-0 375 sivua Sidottu

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Kirsi Rehunen

Tiedeleikkejä pikkututkijoille

Eliisa Nyström

Tassun toimintakortit

Sanna Leena Saarinen

Aistiseikkailu 2 -kirja

A. Jean Ayres

Aistimusten aallokossa

Eliisa Leskisenoja

Positiivinen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa

Jukka Hukka -tunnekortit

Avril McDonald

Jukka Hukka ja lohikäärmevauva

Liisa Ahonen

Haastavat kasvatustilanteet