39,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Tilaa ajatella
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 1. painos, 2016
  • ISBN 978-952-451-723-2
  • 278 sivua
  • Sidottu

Rasmus HougaardTeetta Kalajo

Tilaa ajatella

Tehosta työtäsi mindfulnessin avulla

Monen asian yhtäaikainen tekeminen on tieteellisesti osoitettu tehottomaksi työtavaksi. Tietotulvan keskellä on tärkeää, että mieli on rento, kirkas ja keskittynyt, jotta voi olla tehokas, luova ja tehdä hyviä päätöksiä.

Kun tehtävälista kasvaa, ihmisen luontainen reaktio on toimia. Tämä kääntyy työelämässä usein itseään vastaan. Sen sijaan, että pysähtyisimme ja miettisimme, mikä on tärkeää, syöksymme suinpäin touhuamaan vähän kaikkea. Työhön menee entistä enemmän aikaa, jolloin uudet tehtävät kasautuvat edellisten päälle, mikä puolestaan lisää stressiä ja huonontaa suoritusta entisestään.

Mindfulnessissa eli tietoisuustaidoissa on kyse ennen kaikkea mielen treenaamisesta. Tässä teoksessa nojataan tutkittuun tietoon siitä, että mindfulnessin harjoittaminen on tulevaisuudessa yritysten menestyksen päätekijöitä. Kirjassa kerrotaan, miten menetelmää voi soveltaa työelämään, ja esitellään käytännöllisiä ja helppoja vinkkejä, joiden avulla voi tehostaa jokapäiväistä työntekoa ja parantaa muun muassa keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä. Kirja sisältää käytännön ohjeet mindfulnessin tavoitteelliseen harjoittamiseen ja oman 10 minuutin päivittäisen harjoitusohjelman kokoamiseen.

”Rasmus Hougaard ja Potential Project ovat nerokkaasti yhdistäneet kaksi tämänhetkisen työelämän ajankohtaisinta aihetta: mindfulnessin ja entistä tehokkaamman työskentelyn. Molemmista aiheista on saatavilla tuhansia hyödyllisiä kirjoja, mutta Rasmus on luonut jotain täysin uutta. Monia erilaisia työtekniikoita ja mindfulnessia yhdistävä teos muodostaa erittäin vahvan työkalupakin kenelle tahansa liike-elämän ammattilaiselle, joka haluaa saada itsestään entistä enemmän irti mutta on myös kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan.” — Jouni Turunen, HR Director, Nokia

 1. painos, 2016 ISBN 978-952-451-723-2 278 sivua Sidottu

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Pauli Juuti - Antti Vuorela

Johtaminen ja työyhteisön hyvinvointi

Ulla Kinnunen - Taru Feldt - Saija Mauno (toim.)

Työ leipälajina

Tarmo Kyllönen -Arto Rickman

Henkilöturvallisuus koulussa

Lauri Sundell

Työkaverina pelko

Kira Hurme - Tarmo Kyllönen

Turvassa!

Maaretta Tukiainen - Krista Keltanen

Inspiraatiokortit

Timo Saloviita (toim.)

Samanaikaisopetus

Pauli Juuti - Pontus Salmi

Tunteet ja työ