39,00 €

Ostoskorissasi on 0 kpl tätä tuotetta
Sisu
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Lataa painokelpoinen kansikuva
  • 1. painos, 2015
  • ISBN 978-952-451-670-9
  • 210 sivua
  • Sidottu

Sonja StrömsholmEmilia LahtiLauri JärvilehtoMeeri Koutaniemi

Sisu

Tarinoita itsensä ylittämisestä ja hyvän tekemisestä

"Mihin voisimmekaan vielä päästä? Kun aivot ja sydän ovat linjassa jonkin asian saavuttamiseksi, ihmistä on aika vaikea pysäyttää."
— Kimmo Kedonpää

Sisu asuu meissä kaikissa. Nykyajan sisu on voimavara, jossa itsensä ylittäminen, hyvän tekeminen ja yhteisöllisyys kulkevat käsi kädessä.

Tämän kirjan sisukkaat päähenkilöt kertovat meille oman sisutarinansa. Heitä kaikkia yhdistää kyky ja päätös suhtautua elämäänsä ja työhönsä intohimoisesti. He kertovat, miten ovat ylittäneet mahdottomiltakin tuntuvia esteitä ja löytäneet yrityksen ja erehdyksen kautta kutsumuksen, jonka toteuttaminen vaatii myös sisua.

Kirjan inspiroivien tarinoiden avulla löydät oman sisusi ja rohkaistut käyttämään sitä entistä monipuolisemmin! Sisu alkaa sieltä, missä sinnikkyys loppuu.

Mukana ovat Sirkka Hagman, Pekka Hyysalo, Kimmo Kedonpää, Esko Kivi, Suvi Kuivila, Miki Kuusi, Silja Kyytinen, Kati Lepistö, Obinna Obieze, Linda-Maria Roine (Mercedes Bentso), Evon Söderlund, Tuija Talvitie, Ville Turkka ja Rauli Virtanen.

"Sisu on koskettava teos ihmisyydestä ja periksi antamattomuudesta, herkkyydestä ja voimasta. Se on myös voimakas ja intohimoinen teos itseensä uskojista. Tarinoiden kertojat ovat uskaltaneet olla erilaisia ja ärsyyntyä tarpeen vaatiessa tekemään töitä unelmansa eteen. —— Ilmeikäs kuvakerronta, mehevät tarinat sekä ytimekkäät välisitaatit ruokkivat lukijan mielikuvaa rohkeista ja intohimoisesti itseensä uskovista ihmisistä, joista Sisussa on kysymys. Kirja sopii erinomaisesti eteenpäin pyrkijöille, jotka tahtovat vertaistukea valinnoilleen muutoksen tuulissa."
Super-lehti 12/2015

 1. painos, 2015 ISBN 978-952-451-670-9 210 sivua Sidottu

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Lauri Sundell

Työkaverina pelko

Daniel J. Rechtschaffen

Keskittymiskykyä luokkaan

Arviointi- ja muistikirja 2015-2016

Hyvän mielen taidot, Hyvän mielen kortit ja Inspiraatiokortit -paketti

Maaretta Tukiainen

Hyvän mielen tehtäväpakki ammattilaisille

Kari Uusikylä

Naislahjakkuus

Tuuti Piippo

Futuremakers

Lotta Uusitalo-Malmivaara - Kaisa Vuorinen

Vahvuusvariksen joulukalenteri